Nutriční hodnoty (Salát z fazolek, rajčat a tofu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 605 kJ / 862 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,69 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,69 g |
| Tuky | 36,03 g |
| – nasycené | 2,84 g |
| – nenasycené | 31,68 g |
| –– mononenasycené | 21,85 g |
| –– polynenasycené | 9,83 g |
| ––– omega 3 | 2,78 g |
| Vláknina | 21,12 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 17 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 107,25 g |
| – cukry | 12,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 tofu | Tofu natural | |
| 2 hrníčky 2 hrníčky vařených fazolek | Fazolky čerstvé | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1/2 hrníčku 1/2 hrníčku vařené pohánky | Pohanka loupaná | 125 g |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| šťáva z 1 citrónu | Šťáva z citrónu | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |