Nutriční hodnoty (Kuře na zimní zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 152 kJ / 36 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,16 g |
| Tuky | 0,40 g |
| – nasycené | 0,04 g |
| – nenasycené | 0,36 g |
| –– mononenasycené | 0,04 g |
| –– polynenasycené | 0,32 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 8,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| tuřín | Tuřín čerstvý | |
| mrkev | Mrkev čerstvá | |
| řepa (já použila žlutou, neobarví celé jídlo do ruda ) | Červená řepa čerstvá | |
| fenykl | Fenykl hlíza | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| 1 PL 1 PL balsamica | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |
| čerstvý rozmarýn | Rozmarýn čerstvý | |
| tymián | Tymián sušený | |
| naporcované kuře nebo stehna | Kuře | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| kousek kousek másla | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |