Nutriční hodnoty (Kerkonošské sejkory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 255 kJ / 1 734 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 92,89 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 69,44 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,45 g |
| Tuky | 62,08 g |
| – nasycené | 14,68 g |
| – nenasycené | 28,36 g |
| –– mononenasycené | 22,46 g |
| –– polynenasycené | 5,90 g |
| ––– omega 3 | 0,35 g |
| Vláknina | 22,90 g |
| Cholesterol | 2,07 g |
| Sodík | 856 mg |
| Sůl | 1,68 g |
| Sacharidy | 189,50 g |
| – cukry | 11,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| asi 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 8 8 vajec | Vejce slepičí | 560 g |
| 1 1 smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
| 3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín |