Nutriční hodnoty (Špaldové ravioli s hráškovou náplní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 7 414 kJ / 1 772 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,76 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 55,09 g |
Tuky | 70,98 g |
– nasycené | 27,53 g |
– nenasycené | 34,77 g |
–– mononenasycené | 22,43 g |
–– polynenasycené | 12,34 g |
––– omega 3 | 0,86 g |
Vláknina | 42,71 g |
Cholesterol | 618 mg |
Sodík | 253 mg |
Sůl | 0,55 g |
Sacharidy | 187,85 g |
– cukry | 17,83 g |
––– laktóza | 3,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 200 g 200 g hladké špaldové mouky (použila jsem typ 630 z Lidlu, fungovat určitě bude i s klasickou bílou) | Mouka špaldová hrubá | 200 g |
2 2 vejce (vel. M) | Vejce slepičí | 140 g |
200 g 200 g mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 200 g |
4 lžíce 4 lžíce smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
2 lžíce 2 lžíce sezamových semínek (od cca 2 let, můžete vynechat) | Sezam loupaný | 30 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku (nebo jinak dle chuti) | Česnek čerstvý | 14 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř dle chuti | Pepř černý |