Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňovo-ricottové noky se šalvějovým máslem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie16 343 kJ /
3 906 kcal
Bílkoviny150,05 g
– z toho živočišné bílkoviny46,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny103,63 g
Tuky67,00 g
– nasycené26,02 g
– nenasycené26,48 g
–– mononenasycené15,55 g
–– polynenasycené10,93 g
––– omega 31,11 g
Vláknina33,75 g
Cholesterol 586 mg
Sodík 7,84 g
Sůl19,48 g
Sacharidy659,46 g
– cukry56,81 g
––– laktóza5,56 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek dýňového pyré Pyré z dýně Hokkaidó 250 g
1 hrnek 1 hrnek ricotty Ricotta
1/4 hrnku 1/4 hrnku strouhaného sýru Gran Moravia Sýr kravský tvrdý 30% 62.5 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
3-4 hrnky 3-4 hrnky mouky (já jsem použila semolinovou) Mouka pšeničná hladká 875 g
2 lžičky 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g
50 g 50 g čerstvého másla Gran Moravia Parmezán 50 g
čerstvá šalvěj Šalvěj čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.