Nutriční hodnoty (Dýňovo-ricottové noky se šalvějovým máslem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 16 343 kJ / 3 906 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 150,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 46,42 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 103,63 g |
| Tuky | 67,00 g |
| – nasycené | 26,02 g |
| – nenasycené | 26,48 g |
| –– mononenasycené | 15,55 g |
| –– polynenasycené | 10,93 g |
| ––– omega 3 | 1,11 g |
| Vláknina | 33,75 g |
| Cholesterol | 586 mg |
| Sodík | 7,84 g |
| Sůl | 19,48 g |
| Sacharidy | 659,46 g |
| – cukry | 56,81 g |
| ––– laktóza | 5,56 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek dýňového pyré | Pyré z dýně Hokkaidó | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek ricotty | Ricotta | |
| 1/4 hrnku 1/4 hrnku strouhaného sýru Gran Moravia | Sýr kravský tvrdý 30% | 62.5 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 3-4 hrnky 3-4 hrnky mouky (já jsem použila semolinovou) | Mouka pšeničná hladká | 875 g |
| 2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
| 50 g 50 g čerstvého másla Gran Moravia | Parmezán | 50 g |
| čerstvá šalvěj | Šalvěj čerstvá |