Nutriční hodnoty (Dýňovo-ricottové noky se šalvějovým máslem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 16 343 kJ / 3 906 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 46,42 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 103,63 g |
Tuky | 67,00 g |
– nasycené | 26,02 g |
– nenasycené | 26,48 g |
–– mononenasycené | 15,55 g |
–– polynenasycené | 10,93 g |
––– omega 3 | 1,11 g |
Vláknina | 33,75 g |
Cholesterol | 586 mg |
Sodík | 7,84 g |
Sůl | 19,48 g |
Sacharidy | 659,46 g |
– cukry | 56,81 g |
––– laktóza | 5,56 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek dýňového pyré | Pyré z dýně Hokkaidó | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek ricotty | Ricotta | |
1/4 hrnku 1/4 hrnku strouhaného sýru Gran Moravia | Sýr kravský tvrdý 30% | 62.5 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
3-4 hrnky 3-4 hrnky mouky (já jsem použila semolinovou) | Mouka pšeničná hladká | 875 g |
2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
50 g 50 g čerstvého másla Gran Moravia | Parmezán | 50 g |
čerstvá šalvěj | Šalvěj čerstvá |