Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tagliatelle s hříbkovou omáčkou a masovými koulemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 885 kJ /
929 kcal
Bílkoviny79,52 g
– z toho živočišné bílkoviny75,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,84 g
Tuky44,51 g
– nasycené22,74 g
– nenasycené15,82 g
–– mononenasycené13,36 g
–– polynenasycené2,46 g
––– omega 30,31 g
Vláknina12,32 g
Cholesterol 589 mg
Sodík 414 mg
Sůl1,06 g
Sacharidy34,50 g
– cukry18,96 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hovězího mletého masa Hovězí ořez 300 g
1 lžička 1 lžička koření na masové koule (viz Poznámka) Pepř černý 5 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
1 1 vajíčko Vejce slepičí 70 g
1 hrst 1 hrst strouhanky Strouhanka pšeničná
sůl dle chuti Sůl mořská
pepř mletý dle chuti Pepř černý mletý
olej Olej řepkový
1 hrnek 1 hrnek pokrájených hříbků Hřib čerstvý
250 ml 250 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 250 ml
100 ml 100 ml bílého vína Víno bílé suché 100 ml
10 g 10 g másla Máslo kravské 10 g
sůl dle chuti Sůl mořská
pepř mletý dle chuti Pepř černý mletý
máslo Máslo kravské
400 g 400 g těstovin (1 sáček) Těstoviny pšeničné 400 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.