Nutriční hodnoty (Růžičková kapusta s perlovou cibulí, mandlemi a brusinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 1 424 kJ / 340 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,62 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 37,30 g |
| – nasycené | 24,09 g |
| – nenasycené | 12,76 g |
| –– mononenasycené | 11,74 g |
| –– polynenasycené | 1,02 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 115 mg |
| Sodík | 2 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,56 g |
| – cukry | 0,36 g |
| ––– laktóza | 0,36 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 125 125 ml (1/2 hrnecku), mandli nakrajenych na platky | Mandle neloupané | |
| 45 ml 45 ml (3 polevkove lzice) masla rozdelene na 3x | Máslo kravské | 45 g |
| 250 250 ml (1 hrnecek) perlovych cibuli,oloupane a rozkrojene na pulky | ||
| 900 900 g ruzickove kapusty rozkrojene na pulky | Kapusta růžičková čerstvá | |
| 60 ml 60 ml (1/4 hrnecku) kureciho vyvaru | Vývar kuřecí | 60 ml |
| 60 ml 60 ml (1/4 hrnecku)ususenych brusinek nebo rybizu | Brusinky zavařené | |
| 30 ml 30 ml (2 polevkove lzice) pomerancove marmelady | Marmeláda pomerančová | |
| sul a pepr | Pepř černý |