Nutriční hodnoty (Růžičková kapusta s perlovou cibulí, mandlemi a brusinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 1 424 kJ / 340 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,62 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 37,30 g |
– nasycené | 24,09 g |
– nenasycené | 12,76 g |
–– mononenasycené | 11,74 g |
–– polynenasycené | 1,02 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 115 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,56 g |
– cukry | 0,36 g |
––– laktóza | 0,36 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
125 125 ml (1/2 hrnecku), mandli nakrajenych na platky | Mandle neloupané | |
45 ml 45 ml (3 polevkove lzice) masla rozdelene na 3x | Máslo kravské | 45 g |
250 250 ml (1 hrnecek) perlovych cibuli,oloupane a rozkrojene na pulky | ||
900 900 g ruzickove kapusty rozkrojene na pulky | Kapusta růžičková čerstvá | |
60 ml 60 ml (1/4 hrnecku) kureciho vyvaru | Vývar kuřecí | 60 ml |
60 ml 60 ml (1/4 hrnecku)ususenych brusinek nebo rybizu | Brusinky zavařené | |
30 ml 30 ml (2 polevkove lzice) pomerancove marmelady | Marmeláda pomerančová | |
sul a pepr | Pepř černý |