Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Růžičková kapusta s perlovou cibulí, mandlemi a brusinkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie1 424 kJ /
340 kcal
Bílkoviny0,62 g
– z toho živočišné bílkoviny0,62 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky37,30 g
– nasycené24,09 g
– nenasycené12,76 g
–– mononenasycené11,74 g
–– polynenasycené1,02 g
––– omega 30,16 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 115 mg
Sodík 2 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,56 g
– cukry0,36 g
––– laktóza0,36 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
125 125 ml (1/2 hrnecku), mandli nakrajenych na platky Mandle neloupané
45 ml 45 ml (3 polevkove lzice) masla rozdelene na 3x Máslo kravské 45 g
250 250 ml (1 hrnecek) perlovych cibuli,oloupane a rozkrojene na pulky
900 900 g ruzickove kapusty rozkrojene na pulky Kapusta růžičková čerstvá
60 ml 60 ml (1/4 hrnecku) kureciho vyvaru Vývar kuřecí 60 ml
60 ml 60 ml (1/4 hrnecku)ususenych brusinek nebo rybizu Brusinky zavařené
30 ml 30 ml (2 polevkove lzice) pomerancove marmelady Marmeláda pomerančová
sul a pepr Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.