Nutriční hodnoty (Bublanina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 16 236 kJ / 3 881 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 78,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 35,00 g |
| Tuky | 141,30 g |
| – nasycené | 16,60 g |
| – nenasycené | 108,25 g |
| –– mononenasycené | 77,35 g |
| –– polynenasycené | 30,90 g |
| ––– omega 3 | 8,34 g |
| Vláknina | 10,50 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 625 mg |
| Sůl | 2,01 g |
| Sacharidy | 568,60 g |
| – cukry | 307,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 celých vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 300 g 300 g cukru písek | Cukr bílý | 300 g |
| 100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
| 350 g 350 g mouky polohrubé | Mouka pšeničná polohrubá | 350 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| ovoce (libovolné) | Jahody čerstvé | |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá |