Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fíkovo-ostružinový podzimní koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie27 648 kJ /
6 608 kcal
Bílkoviny158,96 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny158,96 g
Tuky545,32 g
– nasycené267,31 g
– nenasycené256,64 g
–– mononenasycené154,94 g
–– polynenasycené101,70 g
––– omega 30,70 g
Vláknina103,46 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 192 mg
Sůl0,39 g
Sacharidy214,33 g
– cukry50,58 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
230 g 230 g mandlí Mandle neloupané 230 g
80 g 80 g strouhaného kokosu Kokos strouhaný 80 g
7 7 velkých měkkých datlí (medjoul) Datle sušené s peckou
3 lžíce 3 lžíce kokosového oleje Olej kokosový 60 ml
2-3 lžíce 2-3 lžíce kvalitního kakaa Kakao prášek 62.5 g
400 ml 400 ml vychlazeného kokosového mléka (dobře tuhnoucího) Nápoj kokosový 400 ml
200 g 200 g tofu natural (bio) Tofu natural 200 g
120 g 120 g kešu ořechů Kešu 120 g
50 ml 50 ml citrónové šťávy Šťáva z citrónu 50 ml
200 ml 200 ml mandlového mléka Nápoj mandlový 200 ml
semínka z vanilkového lusku Vanilkové lusky
javorový sirup (nebo jiné sladidlo) Sirup javorový
250 g 250 g ostružin Ostružiny čerstvé 250 g
7 7 zralých fíků Fíky sušené
opražené lískové ořechy Lískový ořech

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.