Nutriční hodnoty (Fíkovo-ostružinový podzimní koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 27 648 kJ / 6 608 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 158,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 158,96 g |
Tuky | 545,32 g |
– nasycené | 267,31 g |
– nenasycené | 256,64 g |
–– mononenasycené | 154,94 g |
–– polynenasycené | 101,70 g |
––– omega 3 | 0,70 g |
Vláknina | 103,46 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 192 mg |
Sůl | 0,39 g |
Sacharidy | 214,33 g |
– cukry | 50,58 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
230 g 230 g mandlí | Mandle neloupané | 230 g |
80 g 80 g strouhaného kokosu | Kokos strouhaný | 80 g |
7 7 velkých měkkých datlí (medjoul) | Datle sušené s peckou | |
3 lžíce 3 lžíce kokosového oleje | Olej kokosový | 60 ml |
2-3 lžíce 2-3 lžíce kvalitního kakaa | Kakao prášek | 62.5 g |
400 ml 400 ml vychlazeného kokosového mléka (dobře tuhnoucího) | Nápoj kokosový | 400 ml |
200 g 200 g tofu natural (bio) | Tofu natural | 200 g |
120 g 120 g kešu ořechů | Kešu | 120 g |
50 ml 50 ml citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 50 ml |
200 ml 200 ml mandlového mléka | Nápoj mandlový | 200 ml |
semínka z vanilkového lusku | Vanilkové lusky | |
javorový sirup (nebo jiné sladidlo) | Sirup javorový | |
250 g 250 g ostružin | Ostružiny čerstvé | 250 g |
7 7 zralých fíků | Fíky sušené | |
opražené lískové ořechy | Lískový ořech |