Nutriční hodnoty (Jahelný hubník)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 14 540 kJ / 3 475 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 84,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 84,60 g |
| Tuky | 25,64 g |
| – nasycené | 2,32 g |
| – nenasycené | 13,07 g |
| –– mononenasycené | 2,75 g |
| –– polynenasycené | 10,32 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 205,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 47 mg |
| Sůl | 0,13 g |
| Sacharidy | 625,50 g |
| – cukry | 23,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek rýže | Rýže bílá | 250 g |
| 2 hrnky 2 hrnky jahel | Jáhly | 500 g |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 1 hrnek 1 hrnek sušených hub | Houby sušené směs | 250 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej na pečení | Olej řepkový |