Nutriční hodnoty (Vepřové závitky plněné fazolovými lusky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 55 kJ / 13 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,06 g |
| Tuky | 1,00 g |
| – nasycené | 0,16 g |
| – nenasycené | 0,84 g |
| –– mononenasycené | 0,72 g |
| –– polynenasycené | 0,12 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 200 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 0,80 g |
| – cukry | 0,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vepřové kotlety bez kostí | Vepřová kotleta bez kosti | |
| velká hrst hrst fazolových lusků | Fazolky čerstvé | |
| 2 lžičky 2 lžičky Harissy | Harissa | 10 g |
| 2 dcl 2 dcl rajčatového pyré | Pyré z červených rajčat | |
| drůbeží vývar | Vývar kuřecí | |
| větvička větvička čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olivový olej | Olej olivový |