Nutriční hodnoty (Vepřové závitky plněné fazolovými lusky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 55 kJ / 13 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,06 g |
Tuky | 1,00 g |
– nasycené | 0,16 g |
– nenasycené | 0,84 g |
–– mononenasycené | 0,72 g |
–– polynenasycené | 0,12 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 200 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 0,80 g |
– cukry | 0,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vepřové kotlety bez kostí | Vepřová kotleta bez kosti | |
velká hrst hrst fazolových lusků | Fazolky čerstvé | |
2 lžičky 2 lžičky Harissy | Harissa | 10 g |
2 dcl 2 dcl rajčatového pyré | Pyré z červených rajčat | |
drůbeží vývar | Vývar kuřecí | |
větvička větvička čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
olivový olej | Olej olivový |