Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové závitky plněné fazolovými lusky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie55 kJ /
13 kcal
Bílkoviny0,06 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,06 g
Tuky1,00 g
– nasycené0,16 g
– nenasycené0,84 g
–– mononenasycené0,72 g
–– polynenasycené0,12 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 200 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy0,80 g
– cukry0,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vepřové kotlety bez kostí Vepřová kotleta bez kosti
velká hrst hrst fazolových lusků Fazolky čerstvé
2 lžičky 2 lžičky Harissy Harissa 10 g
2 dcl 2 dcl rajčatového pyré Pyré z červených rajčat
drůbeží vývar Vývar kuřecí
větvička větvička čerstvého tymiánu Tymián čerstvý
sůl Sůl mořská
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.