Nutriční hodnoty (Jablkový salát s jogurtem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 487 kJ / 594 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,05 g |
| Tuky | 10,43 g |
| – nasycené | 6,35 g |
| – nenasycené | 3,35 g |
| –– mononenasycené | 2,10 g |
| –– polynenasycené | 1,25 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 19,50 g |
| Cholesterol | 25 mg |
| Sodík | 143 mg |
| Sůl | 0,17 g |
| Sacharidy | 99,99 g |
| – cukry | 94,48 g |
| ––– laktóza | 10,17 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
| 250 ml 250 ml jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 250 ml |
| 1 lžička 1 lžička medu | Med nepasterovaný | 18 g |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| brusinkový kompot ( nebo kompot z jiného drobného ovoce ) | Brusinky zavařené |