Nutriční hodnoty (Jablkový koláč s ořechy a kandovaným ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 15 345 kJ / 3 668 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,49 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 61,45 g |
| Tuky | 53,56 g |
| – nasycené | 9,32 g |
| – nenasycené | 35,09 g |
| –– mononenasycené | 20,23 g |
| –– polynenasycené | 14,86 g |
| ––– omega 3 | 0,24 g |
| Vláknina | 34,20 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 449 mg |
| Sůl | 1,59 g |
| Sacharidy | 691,80 g |
| – cukry | 307,17 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 250 g 250 g cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 500 g 500 g strouhaných jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 hrst 1 hrst ořechů | Vlašské ořechy | |
| 1 hrst 1 hrst rozinek | Rozinky | 50 g |
| 50 g 50 g kandovaného ovoce | Citron kandovaný | 50 g |
| 50 g 50 g mandlí | Mandle neloupané | 50 g |
| tuk a vymazání plechu | Margarín |