Nutriční hodnoty (Vánočka z bílé klobásy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 783 kJ / 1 143 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 98,87 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 98,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,87 g |
| Tuky | 71,56 g |
| – nasycené | 29,60 g |
| – nenasycené | 41,03 g |
| –– mononenasycené | 21,22 g |
| –– polynenasycené | 19,81 g |
| ––– omega 3 | 1,87 g |
| Vláknina | 2,16 g |
| Cholesterol | 490 mg |
| Sodík | 6,12 g |
| Sůl | 14,25 g |
| Sacharidy | 25,60 g |
| – cukry | 0,53 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700 g 700 g bílé klobásy (vinné) | Klobása | 700 g |
| 100 g 100 g žampionů | Žampion čerstvý | 100 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 lžička 1 lžička harissy | Harissa | 5 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |