Nutriční hodnoty (Závin z podmáslí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 15 827 kJ / 3 783 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 67,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,15 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 57,50 g |
| Tuky | 219,00 g |
| – nasycené | 136,90 g |
| – nenasycené | 79,20 g |
| –– mononenasycené | 67,20 g |
| –– polynenasycené | 12,00 g |
| ––– omega 3 | 1,33 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 654 mg |
| Sodík | 582 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 377,80 g |
| – cukry | 37,80 g |
| ––– laktóza | 12,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 250 g 250 g másla (nebo hery) | Máslo kravské | 250 g |
| 200 ml 200 ml podmáslí | Podmáslí | 200 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |