Nutriční hodnoty (Závin z podmáslí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 15 827 kJ / 3 783 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,15 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 57,50 g |
Tuky | 219,00 g |
– nasycené | 136,90 g |
– nenasycené | 79,20 g |
–– mononenasycené | 67,20 g |
–– polynenasycené | 12,00 g |
––– omega 3 | 1,33 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 654 mg |
Sodík | 582 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 377,80 g |
– cukry | 37,80 g |
––– laktóza | 12,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
250 g 250 g másla (nebo hery) | Máslo kravské | 250 g |
200 ml 200 ml podmáslí | Podmáslí | 200 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |