Nutriční hodnoty (Japonský cheesecake ze 3 surovin)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 240 kJ / 1 252 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 77,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 71,64 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
| Tuky | 72,68 g |
| – nasycené | 33,46 g |
| – nenasycené | 29,70 g |
| –– mononenasycené | 23,60 g |
| –– polynenasycené | 6,10 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 3,60 g |
| Cholesterol | 825 mg |
| Sodík | 1,51 g |
| Sůl | 3,27 g |
| Sacharidy | 70,10 g |
| – cukry | 62,00 g |
| ––– laktóza | 13,92 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vejce (oddělené bílky a žloutky) | Vejce slepičí | 210 g |
| 120 g 120 g nalámané bílé čokolády | Čokoláda mléčná 25% | 120 g |
| 120 g 120 g čerstvého krémového sýru typu Lučina, nejlépe v pokojové teplotě; použila jsem domácí Lučinu | Sýr tavený | 120 g |