Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Japonský cheesecake ze 3 surovin)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 240 kJ /
1 252 kcal
Bílkoviny77,64 g
– z toho živočišné bílkoviny71,64 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,00 g
Tuky72,68 g
– nasycené33,46 g
– nenasycené29,70 g
–– mononenasycené23,60 g
–– polynenasycené6,10 g
––– omega 30,20 g
Vláknina3,60 g
Cholesterol 825 mg
Sodík 1,51 g
Sůl3,27 g
Sacharidy70,10 g
– cukry62,00 g
––– laktóza13,92 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce (oddělené bílky a žloutky) Vejce slepičí 210 g
120 g 120 g nalámané bílé čokolády Čokoláda mléčná 25% 120 g
120 g 120 g čerstvého krémového sýru typu Lučina, nejlépe v pokojové teplotě; použila jsem domácí Lučinu Sýr tavený 120 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.