Nutriční hodnoty (Žampionový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 245 kJ / 1 015 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 51,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 42,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,28 g |
| Tuky | 69,37 g |
| – nasycené | 16,89 g |
| – nenasycené | 47,71 g |
| –– mononenasycené | 18,27 g |
| –– polynenasycené | 29,44 g |
| ––– omega 3 | 0,75 g |
| Vláknina | 12,80 g |
| Cholesterol | 211 mg |
| Sodík | 2,98 g |
| Sůl | 7,25 g |
| Sacharidy | 40,60 g |
| – cukry | 26,30 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
| 100 g 100 g šunky nebo šunkového salámu | Šunka vepřová vařená | 100 g |
| 100 g 100 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 sterilovaná paprika | Paprika červená sterilovaná | |
| 4 lžíce 4 lžíce kečupu | Kečup sladký | 60 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce majonézy | Majonéza | 60 g |
| 1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu |