Nutriční hodnoty (Vařené hovězí maso se studenou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 922 kJ / 698 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,59 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 39,77 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,83 g |
| Tuky | 58,16 g |
| – nasycené | 22,82 g |
| – nenasycené | 30,23 g |
| –– mononenasycené | 15,44 g |
| –– polynenasycené | 14,79 g |
| ––– omega 3 | 0,58 g |
| Vláknina | 0,30 g |
| Cholesterol | 174 mg |
| Sodík | 482 mg |
| Sůl | 1,10 g |
| Sacharidy | 2,98 g |
| – cukry | 2,46 g |
| ––– laktóza | 1,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g hovězího vařeného masa z polévky | Vepřová kýta | 150 g |
| 80 g 80 g Lučiny | Lučina 70% t.v s. | 80 g |
| 2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g |
| 1 lžíce 1 lžíce protlaku nebo kvalitního kečupu | Protlak rajčatový | 15 g |
| čerstvá zelená petrželka nasekané na drobno | Petržel nať čerstvá | |
| špetka špetka chilli | Chilli paprička sušená | |
| citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |