Nutriční hodnoty (Přírodní vepřové na hříbkové směsi v pomalém hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 523 kJ / 1 081 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 167,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 159,21 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,41 g |
| Tuky | 36,75 g |
| – nasycené | 10,11 g |
| – nenasycené | 18,06 g |
| –– mononenasycené | 15,25 g |
| –– polynenasycené | 2,81 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 18,18 g |
| Cholesterol | 525 mg |
| Sodík | 761 mg |
| Sůl | 1,71 g |
| Sacharidy | 10,83 g |
| – cukry | 3,05 g |
| ––– laktóza | 0,02 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g vepřové plece | Vepřová plec | 800 g |
| 300 g 300 g mražených hříbků | Hřib čerstvý | 300 g |
| 1 hrst 1 hrst sušených hříbků | Hřib sušený | |
| 200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |
| 2 2 cm silný plátek másla | Máslo kravské | 2 g |
| 1 kostka 1 kostka zeleninového bujónu | Bujón zeleninový | 10 g |
| špetka špetka drceného kmínu | Kmín mletý | |
| sůl podle potřeby | Sůl mořská |