Nutriční hodnoty (Boloňské ragú z pomalého hrnce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 3 164 kJ / 756 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 85,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 80,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,60 g |
| Tuky | 12,86 g |
| – nasycené | 4,23 g |
| – nenasycené | 5,63 g |
| –– mononenasycené | 4,11 g |
| –– polynenasycené | 1,51 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 16,16 g |
| Cholesterol | 320 mg |
| Sodík | 369 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 46,35 g |
| – cukry | 29,17 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g hovězího mletého masa | Hovězí ořez | 400 g |
| 2 2 malé plechovky rajčat | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 150 ml 150 ml červeného vína | Víno červené suché | 150 ml |
| 2 2 menší mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 kousek 1 kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| italské bylinky | Provensálské koření | |
| 2 lžičky 2 lžičky hnědého cukru | Cukr třtinový | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |