Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Boloňské ragú z pomalého hrnce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie3 164 kJ /
756 kcal
Bílkoviny85,60 g
– z toho živočišné bílkoviny80,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,60 g
Tuky12,86 g
– nasycené4,23 g
– nenasycené5,63 g
–– mononenasycené4,11 g
–– polynenasycené1,51 g
––– omega 30,04 g
Vláknina16,16 g
Cholesterol 320 mg
Sodík 369 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy46,35 g
– cukry29,17 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hovězího mletého masa Hovězí ořez 400 g
2 2 malé plechovky rajčat Rajče červené čerstvé 120 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
150 ml 150 ml červeného vína Víno červené suché 150 ml
2 2 menší mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 kousek 1 kousek celeru Celer bulva čerstvá
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
italské bylinky Provensálské koření
2 lžičky 2 lžičky hnědého cukru Cukr třtinový 10 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.