Nutriční hodnoty (Pikantní kuřecí játra s bulgurem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 807 kJ / 1 388 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 61,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,68 g |
| Tuky | 114,21 g |
| – nasycené | 43,81 g |
| – nenasycené | 65,03 g |
| –– mononenasycené | 51,96 g |
| –– polynenasycené | 13,07 g |
| ––– omega 3 | 1,96 g |
| Vláknina | 3,92 g |
| Cholesterol | 994 mg |
| Sodík | 2,14 g |
| Sůl | 6,40 g |
| Sacharidy | 26,20 g |
| – cukry | 0,56 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 30 dkg 30 dkg jater | Játra vepřová | 300 g |
| 10 dkg 10 dkg anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| 2 lžíce 2 lžíce worcesterské omáčky | Worcestrová omáčka | 30 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| špetka špetka chilli | Chilli paprička sušená | |
| mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
| 2 dcl 2 dcl vody | Voda | 200 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| bulgur | Pšeničný bulgur | |
| kuřecí vývar | Vývar kuřecí |