Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marocké kuře

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min

70 min (70 min příprava)

12. 12. 2009 16:18

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota860 kJ / 206 kcal
Bílkoviny5,88 g
Tuky1,01 g
Vláknina10,92 g
Cholesterol0 mg
Sodík34 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy37,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept je ze včerejší TV-Public, kde ho vařil David Suchařípa. Recept se mi líbil, tak jsem ho udělala k obědu a udělala jsem dobře-velmi dobrá a netradiční chuť, která stojí za to jí vyzkoušet!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Tonja

26. 7. 2020 00:32

Proč tento recept nazýváte "marocké kuře"? Myslím, že taková kombinace se v Maroku nedělá. Ale pro jistotu se nějakého Maročana zeptám, znám jich několik a nejméně tři z nich jsou výbornými kuchaři.

mariejustin

24. 10. 2012 15:24

:-)vypada to velice chutne
:yes::yes::yes:

iviik

9. 6. 2010 09:05

tak dnes to udělám k obědu :-p už se na to těším!:-8 Jinak děkuji za zajímavý receptík ;-):-K bodík na cestě a receptík uložený.:yes:

michsamant

25. 2. 2010 14:08

:yes:

Bibinka

25. 2. 2010 14:03

Bakali, velmi děkuji, že jsi kuře udělala a že chutnalo, to mě těší úplně nejvíc;-) Jinak bych tě chtěla přivítat mezi nás a přeji ti, aby se ti tu líbilo:-)

bakali1

25. 2. 2010 12:51

něco vynikajícího mňam, mňam. A není to náročné :yes::yes:

simko.jit

19. 12. 2009 11:18

:-p:-p:-p můj miluje experimenty, já si netroufám - ale kombinace - česnek, cibule, kečup a ta skořice - to musí být:yes::yes::yes:

Eliza

12. 12. 2009 21:36

Ukládám k vyzkoušení, vypadá to velmi zajímavě. Lákavé...:-p;-)

ivulinka

12. 12. 2009 21:11

Bibi, bodíček! Skořice u nás letí.:-)

Ivana79

12. 12. 2009 19:05

Jani,niečo podobné som už robila,strašne mi chutila tá kombinácia škorice a kečupu,aj keď to možno vyzerá na prvý pohľad zvláštne.Len škoda,že každý nemá rád také "exotické" chute:-(tak to nemám dovolené variť moc často:-SAle dávam bod:yes:

ruzena

12. 12. 2009 18:00

:-p:-O:yes::yes:

drahulin

12. 12. 2009 17:31

Bibi,to může být výborné.:yes:Vyzkouším.:-p

JanaDorazinova

12. 12. 2009 17:02

To vypadá hodně zajímavě, Bibi:-O. Už jsem dělala kuře, kde bylo hodně cibule, ale skořice a kečup, to neznám, myslím na kuřeti. Kečup snad ještě u béřovického králíka, který se dá dělat i s kuřetem, ale kyselejší kečup?:-O Většinou vidím jen ostrý, nebo sladký:-//, tak jak to vyřešit, co? Asi kapkou octu, nebo přidat kyselejší jablko, co?;-) Ale jinak ti letí plus i za pohotovost, jsem taky tak ujetá:-)), vidím a vařím:-)):yes:

pipre

12. 12. 2009 16:27

Bibi, může to být opravdu zajímavá a dobrá chuť. Láká mne to také a dávám bodík za tip i pro mne :-):yes:+1.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: marocká kuchyně recepty kuře s kečupem marocká kuchyně kuře se skořicí marocký hrnec marocká kuchařka vaření kuře kuře na skořici recepty marocke kuchyne kuře skořice kure zasypane v soli marocké kuře - recet kuře recept kuchařka kuře recept kure kuře maroko recept tadžin kuře kure zajimave recepty vepřová panenka po marocku

Suroviny: kuře, česnek, cibule, kečup sladký, skořice, máslo, sůl

TopRecepty.cz

Marocké kuře

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k8K6