Nutriční hodnoty (Fazolovo-tuňákový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 334 kJ / 80 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,76 g |
| Tuky | 0,50 g |
| – nasycené | 0,06 g |
| – nenasycené | 0,44 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,38 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 284 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 18,00 g |
| – cukry | 7,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 konzervy 2 konzervy tuňáka ve vlastní šťávě | Tuňák ve vlastní šťávě | |
| 1 malá konzerva 1 malá konzerva sterilované kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
| 1/2 konzervy 1/2 konzervy červených fazolí | Fazole červená ledvina | |
| 1/2 konzervy 1/2 konzervy bílých fazolí v rajčatové šťávě | Fazole bílé | |
| 2 lžíce 2 lžíce kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce balsamica | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| chilli papričky | Chilli paprička čerstvá |