Vepřová játra v zelí

nofrona Kuchařka: nofrona

Vepřové maso 11 názorů

Suroviny

500 g vepřových jater
1/2 hlávky zelí
100 g anglické slaniny
1 cibule
chilli omáčka
pepř
sůl
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Zelí si očistíme, nakrájíme na kousky, prosolíme, pomačkáme a necháme odstát. Játra si nakrájíme na kousky.

  2. Anglickou nakrájíme na kostičky, osmažíme a přidáme cibulku nakrájenou na kostičky a krátce orestujeme, přidáme játra a restujeme do poloměka.

  3. Přidáme nachystané zelí, opepříme a dále restujeme na mírném ohni. Zelí pouští vodu, proto netřeba podlévat, ale pravidelně mícháme.

  4. Vodu necháme odpařit, přidáme chili omáčku dle chuti a podáváme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 25 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřová játra v zelí

Tématické fráze: jatra se zelim vepřové játra vepřová játra recepty játra na zelí jatra zeli recept vepřove maso jatra zeli vepřové v zeli játra a zelí vepřová játra na cibulce a zelí zeli jatra zeli a jatra jatra s hlavkovym zelim recet na veprovy játra veprova se zelim vepřová játra zelí vepov jtra játra zelí recept játra a zelí recept játra v zelí játra na zelí

Zapomněl/a jsem heslo