Nutriční hodnoty (Kuřecí paella)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 410 kJ / 1 054 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,81 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,81 g |
| Tuky | 32,97 g |
| – nasycené | 4,97 g |
| – nenasycené | 27,54 g |
| –– mononenasycené | 23,66 g |
| –– polynenasycené | 3,89 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 9,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,06 g |
| Sacharidy | 170,48 g |
| – cukry | 13,11 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí špalíčky | Kuře stehno s kůží | |
| 2 2 střední bílé cibule | Cibule čerstvá | |
| 1 1 střední červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| hrst hrst zelených fazolek | Fazolky čerstvé | |
| hrst hrst cukety | Cuketa čerstvá | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 plechovka 1 plechovka loupaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| 3 dcl 3 dcl slepičího bujónu | Bujón kuřecí BIO | |
| špetka špetka šafránu | Šafrán sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 20 dkg 20 dkg dlouhozrnné rýže | Rýže bílá | 200 g |