Nutriční hodnoty (Kuřecí steak a salát s polničkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 89 kJ / 21 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,20 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 5,30 g |
| – cukry | 5,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| kuřecí prsa | Kuře prso | |
| harissa | Harissa | |
| máslo | Máslo kravské | |
| olej | Olej řepkový | |
| pepř | Pepř černý | |
| brambory | Brambor zimní | |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 KL 1 KL soli | Sůl mořská | 8 g |
| 1 PL 1 PL octu | Ocet lihový | 15 ml |
| 1 KL 1 KL cukru | Cukr bílý | 5 g |
| špetka špetka pepře | Pepř černý | |
| 4 dl 4 dl vody | Voda | 400 ml |
| jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| rajčata | Rajče červené čerstvé | |
| polniček | Polníček čerstvý |