Nutriční hodnoty (Fazolkovo – rybí salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 428 kJ / 1 058 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 120,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 104,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,10 g |
| Tuky | 26,98 g |
| – nasycené | 8,57 g |
| – nenasycené | 16,96 g |
| –– mononenasycené | 11,29 g |
| –– polynenasycené | 5,67 g |
| ––– omega 3 | 1,44 g |
| Vláknina | 27,90 g |
| Cholesterol | 330 mg |
| Sodík | 552 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 69,05 g |
| – cukry | 63,83 g |
| ––– laktóza | 12,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g rybího filé | Treska filet | 500 g |
| 250 g 250 g fazolek | Fazolky čerstvé | 250 g |
| 100 g 100 g cherry rajčátek | Rajčata cherry | 100 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 300 ml 300 ml jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 300 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 45 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| 2 2 žluté papriky | Paprika žlutá čerstvá | 300 g |