Nutriční hodnoty (Fazole s vepřovým)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 737 kJ / 2 327 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 224,31 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 108,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 115,98 g |
| Tuky | 23,83 g |
| – nasycené | 7,74 g |
| – nenasycené | 11,99 g |
| –– mononenasycené | 7,66 g |
| –– polynenasycené | 4,33 g |
| ––– omega 3 | 0,22 g |
| Vláknina | 94,20 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 294 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 257,97 g |
| – cukry | 14,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,5 kg 0,5 kg fazolí | Fazole bílé | 500 g |
| 0,5 litru 0,5 litru vývaru | Vývar hovězí | 500 ml |
| 0,5 kg 0,5 kg vepřového masa | Vepřová kýta | 500 g |
| 3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 1 1 velká lžíce Harissy | Harissa | |
| sůl | Sůl mořská | |
| ocet | Ocet lihový | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| voda | Voda | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| mouka | Mouka pšeničná hladká |