Nutriční hodnoty (Filet z candáta se zeleninovým julienne a šťouchanými brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 5 305 kJ / 1 268 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 77,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 74,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,45 g |
| Tuky | 98,90 g |
| – nasycené | 13,51 g |
| – nenasycené | 84,92 g |
| –– mononenasycené | 72,84 g |
| –– polynenasycené | 12,09 g |
| ––– omega 3 | 0,50 g |
| Vláknina | 3,85 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 188 mg |
| Sůl | 0,46 g |
| Sacharidy | 15,30 g |
| – cukry | 11,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g candáta | Candát filet | 400 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| kousek kousek pórku | Pórek čerstvý | |
| 100 ml 100 ml olivového oleje | Olej olivový | 100 ml |
| hrudka másla | Máslo kravské | |
| čerstvě nasekaná bazalka, petrželka, rozmarýn a tymián | Rozmarýn sušený | |
| brambory | Brambor zimní | |
| voda | Voda | |
| šunka | Šunka vepřová vařená | |
| máslo | Máslo kravské |