Nutriční hodnoty (Vepřové droby (srdce, játra) na slanině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 769 kJ / 1 857 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 107,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 145,17 g |
– nasycené | 67,16 g |
– nenasycené | 70,71 g |
–– mononenasycené | 58,03 g |
–– polynenasycené | 12,68 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 1,65 g |
Sodík | 2,90 g |
Sůl | 7,50 g |
Sacharidy | 28,45 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 vepřové srdce | Srdce vepřové | |
1/2 kg 1/2 kg vepřová játra | Játra vepřová | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3/4 litru 3/4 litru vývaru z kostí | Vývar hovězí | 750 ml |
15 dkg 15 dkg uzené slaniny | Špek | 150 g |
vepřové sádlo | Sádlo vepřové | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
drcený kmín | Kmín mletý |