Nutriční hodnoty (Vepřové droby (srdce, játra) na slanině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 769 kJ / 1 857 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 108,23 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 107,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 145,17 g |
| – nasycené | 67,16 g |
| – nenasycené | 70,71 g |
| –– mononenasycené | 58,03 g |
| –– polynenasycené | 12,68 g |
| ––– omega 3 | 0,50 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 1,65 g |
| Sodík | 2,90 g |
| Sůl | 7,50 g |
| Sacharidy | 28,45 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 vepřové srdce | Srdce vepřové | |
| 1/2 kg 1/2 kg vepřová játra | Játra vepřová | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3/4 litru 3/4 litru vývaru z kostí | Vývar hovězí | 750 ml |
| 15 dkg 15 dkg uzené slaniny | Špek | 150 g |
| vepřové sádlo | Sádlo vepřové | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| drcený kmín | Kmín mletý |