Nutriční hodnoty (Tatarčené pirohy (pohankové pirohy))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 20 961 kJ / 5 010 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 144,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 81,11 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 62,94 g |
| Tuky | 267,62 g |
| – nasycené | 122,26 g |
| – nenasycené | 132,26 g |
| –– mononenasycené | 109,81 g |
| –– polynenasycené | 22,44 g |
| ––– omega 3 | 1,31 g |
| Vláknina | 38,60 g |
| Cholesterol | 773 mg |
| Sodík | 4,43 g |
| Sůl | 10,82 g |
| Sacharidy | 490,55 g |
| – cukry | 42,60 g |
| ––– laktóza | 18,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
| 200 g 200 g pohankové mouky | Mouka pohanková | 200 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| voda | Voda | |
| 500 g 500 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| sekaná pažitka | Pažitka čerstvá | |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 250 g 250 g uzené slaniny | Špek | 250 g |