Nutriční hodnoty (Panenka zapečená v ochucené bramborové kaši)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 513 kJ / 1 079 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 17,50 g |
– nasycené | 10,00 g |
– nenasycené | 6,09 g |
–– mononenasycené | 5,40 g |
–– polynenasycené | 0,69 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 66 mg |
Sodík | 1,10 g |
Sůl | 2,60 g |
Sacharidy | 173,40 g |
– cukry | 21,40 g |
––– laktóza | 11,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 vepřová panenka | Vepřová panenka | |
čerstvě drcený pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
1 kg 1 kg brambor typu B nebo C oškrábaných, nakrájených a uvařených v osolené vodě doměkka | Brambor zimní | 1000 g |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
cca 100 ml 100 ml teplého mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
hrst hrst sušených rajčat naložených v bylinkovém oleji s česnekem | Dužina červeného rajčete sušená | |
100 g 100 g nastrouhaného tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
čerstvý rozmarýn | Rozmarýn čerstvý |