Nutriční hodnoty (Fazole s mletým masem a kapustou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 302 kJ / 2 223 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 142,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 59,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 82,56 g |
| Tuky | 40,90 g |
| – nasycené | 8,52 g |
| – nenasycené | 29,56 g |
| –– mononenasycené | 22,57 g |
| –– polynenasycené | 6,99 g |
| ––– omega 3 | 1,30 g |
| Vláknina | 141,72 g |
| Cholesterol | 195 mg |
| Sodík | 238 mg |
| Sůl | 0,35 g |
| Sacharidy | 252,98 g |
| – cukry | 27,02 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g červených fazolí | Fazole červená ledvina | 300 g |
| 150 g 150 g dlouhozrnné rýže | Rýže bílá | 150 g |
| 200 g 200 g směsi hub | Hřib čerstvý | 200 g |
| 300 g 300 g mletého vepřového masa z plece | Vepřová plec | 300 g |
| 300 g 300 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 300 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| saturejka | Saturejka sušená | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| snítka snítka čerstvého koriandru | Koriandr listy čerstvé | |
| 500 ml 500 ml zeleninového vývaru či vody | Vývar zeleninový | 500 ml |