Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazole s mletým masem a kapustou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 302 kJ /
2 223 kcal
Bílkoviny142,26 g
– z toho živočišné bílkoviny59,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny82,56 g
Tuky40,90 g
– nasycené8,52 g
– nenasycené29,56 g
–– mononenasycené22,57 g
–– polynenasycené6,99 g
––– omega 31,30 g
Vláknina141,72 g
Cholesterol 195 mg
Sodík 238 mg
Sůl0,35 g
Sacharidy252,98 g
– cukry27,02 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g červených fazolí Fazole červená ledvina 300 g
150 g 150 g dlouhozrnné rýže Rýže bílá 150 g
200 g 200 g směsi hub Hřib čerstvý 200 g
300 g 300 g mletého vepřového masa z plece Vepřová plec 300 g
300 g 300 g růžičkové kapusty Kapusta růžičková čerstvá 300 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
sůl Sůl mořská
saturejka Saturejka sušená
mletý pepř Pepř černý mletý
mletá paprika Paprika červená sušená
snítka snítka čerstvého koriandru Koriandr listy čerstvé
500 ml 500 ml zeleninového vývaru či vody Vývar zeleninový 500 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.