Nutriční hodnoty (Celerovo - hruškový krém)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
| Energie | 2 074 kJ / 496 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,14 g |
| Tuky | 2,98 g |
| – nasycené | 1,01 g |
| – nenasycené | 3,11 g |
| –– mononenasycené | 0,62 g |
| –– polynenasycené | 2,49 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 42,53 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 529 mg |
| Sůl | 1,08 g |
| Sacharidy | 85,57 g |
| – cukry | 54,97 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 litr 1 litr zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 1000 ml |
| 1 1 celer (cca 800 g) | Celer bulva čerstvá | 540 g |
| 4 4 velké zralé hrušky | Hruška čerstvá | 520 g |
| 4 4 šalotky | Šalotka čerstvá | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 5 cm 5 cm zázvoru | Zázvor sušený | |
| 2 2 polévkové lžíce olivového oleje | Olej olivový | |
| hrst hrst čerstvého koriandru | Koriandr listy čerstvé | |
| špetka špetka kurkumy | Kurkuma mletá | |
| sůl, pepř | Pepř černý |