Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bezlepkové gnocchi se špenátem a ricottou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 762 kJ /
2 333 kcal
Bílkoviny76,66 g
– z toho živočišné bílkoviny28,16 g
– z toho rostlinné bílkoviny48,50 g
Tuky57,55 g
– nasycené15,07 g
– nenasycené35,62 g
–– mononenasycené28,83 g
–– polynenasycené6,80 g
––– omega 30,49 g
Vláknina35,80 g
Cholesterol 578 mg
Sodík 533 mg
Sůl1,62 g
Sacharidy359,26 g
– cukry22,50 g
––– laktóza4,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
900 g 900 g škrobových brambor (typ C) Brambor zimní 900 g
1 hrnek 1 hrnek rýžové mouky Mouka rýžová hladká 250 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku cizrnové mouky Mouka cizrnová
2 2 vejce L Vejce slepičí 140 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
500 g 500 g čerstvého špenátu Špenát čerstvý 500 g
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
120 g 120 g ricotty Ricotta 120 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky muškátového oříšku (nebo podle chuti) Muškátový oříšek 1.25 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
2-3 lžíce 2-3 lžíce olivového oleje Olej olivový 27.5 ml
parmezán Parmezán

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.