Nutriční hodnoty (Bezlepkové gnocchi se špenátem a ricottou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 762 kJ / 2 333 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,16 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 48,50 g |
Tuky | 57,55 g |
– nasycené | 15,07 g |
– nenasycené | 35,62 g |
–– mononenasycené | 28,83 g |
–– polynenasycené | 6,80 g |
––– omega 3 | 0,49 g |
Vláknina | 35,80 g |
Cholesterol | 578 mg |
Sodík | 533 mg |
Sůl | 1,62 g |
Sacharidy | 359,26 g |
– cukry | 22,50 g |
––– laktóza | 4,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
900 g 900 g škrobových brambor (typ C) | Brambor zimní | 900 g |
1 hrnek 1 hrnek rýžové mouky | Mouka rýžová hladká | 250 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku cizrnové mouky | Mouka cizrnová | |
2 2 vejce L | Vejce slepičí | 140 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
500 g 500 g čerstvého špenátu | Špenát čerstvý | 500 g |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
120 g 120 g ricotty | Ricotta | 120 g |
1/4 lžičky 1/4 lžičky muškátového oříšku (nebo podle chuti) | Muškátový oříšek | 1.25 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2-3 lžíce 2-3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 27.5 ml |
parmezán | Parmezán |