Nutriční hodnoty (Vepřová játra na slanině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 477 kJ / 1 787 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 95,94 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 92,55 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,39 g |
| Tuky | 138,60 g |
| – nasycené | 63,53 g |
| – nenasycené | 68,30 g |
| –– mononenasycené | 57,20 g |
| –– polynenasycené | 11,11 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 7,44 g |
| Cholesterol | 1,49 g |
| Sodík | 2,85 g |
| Sůl | 7,35 g |
| Sacharidy | 37,60 g |
| – cukry | 5,12 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 450 g 450 g vepřových jater | Játra vepřová | 450 g |
| 1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 150 g 150 g slaniny | Špek | 150 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý |