Nutriční hodnoty (Borůvkový rozvar s Gorgonzolou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 407 kJ / 575 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g |
| Tuky | 8,40 g |
| – nasycené | 4,20 g |
| – nenasycené | 3,49 g |
| –– mononenasycené | 2,09 g |
| –– polynenasycené | 1,40 g |
| ––– omega 3 | 0,93 g |
| Vláknina | 18,60 g |
| Cholesterol | 21 mg |
| Sodík | 129 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 105,27 g |
| – cukry | 40,27 g |
| ––– laktóza | 0,27 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g borůvek ve vlastní šťávě nebo mražených (v létě čerstvých) | Borůvky čerstvé | 400 g |
| 100 g 100 g instantních kukuřičných vloček | Strouhanka kukuřičná | 100 g |
| chilli, skořice, cukr dle chuti | Cukr bílý | |
| 20 g 20 g gorgonzoly | Gorgonzola | 20 g |