Nutriční hodnoty (Variace na Waldorf salát s karamelizovaným celerem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 323 kJ / 794 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,84 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,90 g |
Tuky | 45,81 g |
– nasycené | 16,15 g |
– nenasycené | 26,92 g |
–– mononenasycené | 11,71 g |
–– polynenasycené | 15,21 g |
––– omega 3 | 0,47 g |
Vláknina | 32,10 g |
Cholesterol | 99 mg |
Sodík | 758 mg |
Sůl | 1,71 g |
Sacharidy | 68,70 g |
– cukry | 59,53 g |
––– laktóza | 1,11 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 středně velký celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
2 lžíce 2 lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | 24 g |
šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
2 hrsti 2 hrsti vyloupaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
2 2 větší kyselejší jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 25 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |