Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Variace na Waldorf salát s karamelizovaným celerem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 323 kJ /
794 kcal
Bílkoviny10,74 g
– z toho živočišné bílkoviny0,84 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,90 g
Tuky45,81 g
– nasycené16,15 g
– nenasycené26,92 g
–– mononenasycené11,71 g
–– polynenasycené15,21 g
––– omega 30,47 g
Vláknina32,10 g
Cholesterol 99 mg
Sodík 758 mg
Sůl1,71 g
Sacharidy68,70 g
– cukry59,53 g
––– laktóza1,11 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 středně velký celer Celer bulva čerstvá 540 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
2 lžíce 2 lžíce třtinového cukru Cukr třtinový 24 g
šťáva z 1 citronu Šťáva z citrónu
2 hrsti 2 hrsti vyloupaných vlašských ořechů Vlašské ořechy
2 2 větší kyselejší jablka Jablko čerstvé 300 g
2 lžíce 2 lžíce majonézy Majonéza 30 g
1 lžíce 1 lžíce kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 25 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.