Nutriční hodnoty (Bezlepkové muffiny s jablky a oříšky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 9
Energie | 6 481 kJ / 1 549 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,62 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,74 g |
Tuky | 43,07 g |
– nasycené | 16,03 g |
– nenasycené | 22,20 g |
–– mononenasycené | 18,69 g |
–– polynenasycené | 3,51 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 18,66 g |
Cholesterol | 322 mg |
Sodík | 184 mg |
Sůl | 0,41 g |
Sacharidy | 240,66 g |
– cukry | 65,56 g |
––– laktóza | 9,96 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
20 g 20 g lískových oříšků | Lískový ořech | 20 g |
20 g 20 g másla | Máslo kravské | 20 g |
60 g 60 g oloupaného jablka | Jablko čerstvé | 60 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
45 g 45 g krupicového cukru | Cukr bílý | 45 g |
1 1 polévková lžíce medu | Med nepasterovaný | |
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
220 g 220 g bezlepkové mouky na pečení | Mouka pohanková | 220 g |
1 1 čajová lžička kakaa | Kakao prášek | |
1/2 1/2 čajové lžičky skořice | Skořice ceylonská | |
1/4 1/4 čajové lžičky jedlé sody | Jedlá soda |