Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bezlepkové muffiny s jablky a oříšky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 9

Energie6 481 kJ /
1 549 kcal
Bílkoviny40,36 g
– z toho živočišné bílkoviny15,62 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,74 g
Tuky43,07 g
– nasycené16,03 g
– nenasycené22,20 g
–– mononenasycené18,69 g
–– polynenasycené3,51 g
––– omega 30,12 g
Vláknina18,66 g
Cholesterol 322 mg
Sodík 184 mg
Sůl0,41 g
Sacharidy240,66 g
– cukry65,56 g
––– laktóza9,96 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
20 g 20 g lískových oříšků Lískový ořech 20 g
20 g 20 g másla Máslo kravské 20 g
60 g 60 g oloupaného jablka Jablko čerstvé 60 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
45 g 45 g krupicového cukru Cukr bílý 45 g
1 1 polévková lžíce medu Med nepasterovaný
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
220 g 220 g bezlepkové mouky na pečení Mouka pohanková 220 g
1 1 čajová lžička kakaa Kakao prášek
1/2 1/2 čajové lžičky skořice Skořice ceylonská
1/4 1/4 čajové lžičky jedlé sody Jedlá soda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.