Nutriční hodnoty (Francouzský camembert zabalený v bramborákové peřince)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 848 kJ / 442 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 13,02 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,08 g |
| Tuky | 11,90 g |
| – nasycené | 2,86 g |
| – nenasycené | 5,38 g |
| –– mononenasycené | 4,23 g |
| –– polynenasycené | 1,15 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 14,60 g |
| Cholesterol | 389 mg |
| Sodík | 177 mg |
| Sůl | 0,32 g |
| Sacharidy | 58,35 g |
| – cukry | 7,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 sýr typu francouzského Camembertu Normandia (200 g) | Camembert | |
| 5 5 středních brambor | Brambor zimní | 250 g |
| 1-2 1-2 vejce (dle velikosti) | Vejce slepičí | 105 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku (množství ale dle chuti) prolisovaných | Česnek čerstvý | 35 g |
| 1 1 cibule – (nakrájená na hrubší kousky) | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| pepř dle chuti | Pepř černý | |
| sádlo | Sádlo vepřové |