Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Koláč s jablky bez lepku, mléka a vajec)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 915 kJ /
3 087 kcal
Bílkoviny38,64 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny38,64 g
Tuky85,72 g
– nasycené7,43 g
– nenasycené69,85 g
–– mononenasycené32,43 g
–– polynenasycené37,42 g
––– omega 37,60 g
Vláknina31,25 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 178 mg
Sůl0,96 g
Sacharidy524,55 g
– cukry196,85 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g univerzální bezlepkové mouky (použila jsem Doves Farm samokypřicí) Mouka rýžová hladká 300 g
100 g 100 g hladké čirokové mouky Mouka čiroková 100 g
50 g 50 g mletých ořechů nebo ořechové mouky (vlašské nebo lískooříškové, Adveni) Vlašské ořechy mleté 50 g
110 g 110 g cukru Cukr bílý 110 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
strouhaná kůra z 1 citronu Citrón čerstvý
3 lžíce 3 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 45 ml
4 lžíce 4 lžíce oleje Olej řepkový 44 ml
cca 450 ml 450 ml vody Voda 450 ml
3-4 3-4 jablka Jablko čerstvé 525 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
2 lžíce 2 lžíce třtinového cukru Cukr třtinový 24 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.