Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 376 kJ / 1 524 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 140,83 g |
Tuky | 89,36 g |
Vláknina | 7,25 g |
Cholesterol | 1,81 g |
Sodík | 4,59 g |
Sůl | 11,01 g |
Sacharidy | 35,45 g |
Postup přípravy
Krok 1: V miske rozšľaháme celé vajíčka, osolíme, okoreníme, vmiešame šunku, zeleninu, syr a na záver šľahačku.
Krok 2: Tortovú formu vystelieme lístkovým cestom, vylejeme vajíčkovú zmes a dáme piecť 40 minút pri 180°C.
Zveřejněno 21. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Quiche (Kiš)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2G1K
Moje poznámka
Quiche (Kiš)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2G1K
Nejnovější recepty
Studená meruňková polévka
Přidáno před 4 hodinami
Batát s cizrnou, cuketou a rajčaty
Přidáno před 6 hodinami
Tzatziki
Přidáno před 10 hodinami
Hráškové řízečky
Přidáno 11. 7. 2025 15:30:02
Tarhoňa s kuřecím masem a pikantní rajčatovou omáčkou
Přidáno 11. 7. 2025 13:43:00
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
Přidáno 11. 7. 2025 13:16:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Maková náplň
lucyb před 1 hodinou
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 1 hodinou
Čočková polévka z červené čočky
Kajkajak před 1 hodinou
Zavařené meruňky
Jana2017 před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kamilchen před 4 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Kava 2 před 4 hodinami
Meruňkové nanuky
Cejenka před 4 hodinami
Bramborové šišky
cherst před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
janickajan před 4 hodinami
Dušená rýže zase jinak
daniela.ku před 5 hodinami
Tématické fráze:
kiš,
kiš recept,
recept na kiš,
kiš recepty,
pórkový slaný koláč kiš,
recept kiš,
testo na kiš,
recepty kiš,
houbový kiš,
recepty na kiš,
kiš těsto,
pórkový kiš,
sýrový kiš,
kiš kiš,
kureci kis,
špenátový kiš,
quiche recept,
dýnový kiš,
kise,
kis z listoveho testa
Suroviny:
vejce,
smetana,
šunka dušená,
karotka baby,
sýr eidam,
těsto listové
Komentáře (6)