Nutriční hodnoty (Náplň do koláčů a buchet - jablečná)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 131 kJ / 987 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,16 g |
| Tuky | 5,32 g |
| – nasycené | 1,78 g |
| – nenasycené | 2,34 g |
| –– mononenasycené | 0,20 g |
| –– polynenasycené | 2,14 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 39,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 52 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 209,00 g |
| – cukry | 165,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 kg 1,5 kg jablek | Jablko čerstvé | 1500 g |
| 1 1 skořicový cukr | Cukr skořicový | |
| 1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
| trochu trochu strouhané citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce cukru (nebo pár kapek citronu, podle kyselosti jablek) | Cukr bílý | 25 g |
| 1 špetka 1 špetka mletého hřebíčku | Hřebíček |