Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborovo-žampionová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 218 kJ /
291 kcal
Bílkoviny7,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,50 g
Tuky0,45 g
– nasycené0,02 g
– nenasycené0,07 g
–– mononenasycené0,01 g
–– polynenasycené0,06 g
––– omega 30,04 g
Vláknina9,15 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 61 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy59,70 g
– cukry5,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 15 15 žampionů Žampion čerstvý
6-8 6-8 velkých brambor Brambor zimní 350 g
1 1 velká mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1/2 1/2 většího pórku Pórek čerstvý
máslo Máslo kravské
sůl (solčanka) Sůl mořská
hraška na případné zahuštění Hraška

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.