Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celozrnný quiche se špenátem a vejci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 558 kJ /
3 479 kcal
Bílkoviny188,77 g
– z toho živočišné bílkoviny149,37 g
– z toho rostlinné bílkoviny39,40 g
Tuky189,89 g
– nasycené89,72 g
– nenasycené72,58 g
–– mononenasycené59,71 g
–– polynenasycené12,87 g
––– omega 31,06 g
Vláknina35,60 g
Cholesterol 2,70 g
Sodík 1,81 g
Sůl4,62 g
Sacharidy236,03 g
– cukry41,33 g
––– laktóza29,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
120 g 120 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 120 g
140 g 140 g celozrnné špaldové mouky Mouka špaldová celozrnná hladká 140 g
75 g 75 g másla Máslo kravské 75 g
1 1 čajová lžička soli Sůl mořská
60 ml 60 ml vody Voda 60 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
500 g 500 g listového špenátu (nebo mraženého) Špenát čerstvý 500 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
500 g 500 g měkkého polotučného tvarohu Tvaroh polotučný 500 g
45 g 45 g nastrouhaného tvrdého sýru Gran Moravia nebo parmezánu Sýr kravský tvrdý 30% 45 g
200 ml 200 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
větvička větvička tymiánu Tymián sušený
na špičku nože na špičku nože muškátové oříšku Lískový ořech
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.