Nutriční hodnoty (Mořský vlk a celerové hranolky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 987 kJ / 236 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,36 g |
| Tuky | 2,34 g |
| – nasycené | 0,50 g |
| – nenasycené | 1,26 g |
| –– mononenasycené | 0,34 g |
| –– polynenasycené | 0,92 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 28,44 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,70 g |
| Sůl | 9,08 g |
| Sacharidy | 30,12 g |
| – cukry | 14,54 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 mořský vlk | Vlk mořský filet | |
| 1 1 celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
| 1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| harissa | Harissa | |
| salát | Salát hlávkový čerstvý | |
| rajčata | Rajče červené čerstvé | |
| jarní cibule | Cibule čerstvá | |
| pepř špetka špetka | Pepř černý | |
| 1 Kl 1 Kl soli | Sůl mořská | 8 g |
| 1 KL 1 KL octa | Ocet lihový | 5 ml |
| 1 Kl 1 Kl cukru | Cukr bílý | 5 g |