Nutriční hodnoty (Jablečný karamelový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 12 082 kJ / 2 888 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,96 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 44,90 g |
Tuky | 122,64 g |
– nasycené | 72,80 g |
– nenasycené | 43,57 g |
–– mononenasycené | 37,63 g |
–– polynenasycené | 5,94 g |
––– omega 3 | 0,86 g |
Vláknina | 48,10 g |
Cholesterol | 596 mg |
Sodík | 142 mg |
Sůl | 0,26 g |
Sacharidy | 366,10 g |
– cukry | 183,90 g |
––– laktóza | 2,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 250 g |
125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 2 polévkové lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | |
citrónová kůra (z půlky půlky citrónu) | Citronová kúra čerstvá | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
4 4 velká jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
120 g 120 g cukru | Cukr bílý | 120 g |
50 ml 50 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 50 ml |