Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný karamelový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie12 082 kJ /
2 888 kcal
Bílkoviny55,86 g
– z toho živočišné bílkoviny10,96 g
– z toho rostlinné bílkoviny44,90 g
Tuky122,64 g
– nasycené72,80 g
– nenasycené43,57 g
–– mononenasycené37,63 g
–– polynenasycené5,94 g
––– omega 30,86 g
Vláknina48,10 g
Cholesterol 596 mg
Sodík 142 mg
Sůl0,26 g
Sacharidy366,10 g
– cukry183,90 g
––– laktóza2,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g špaldové mouky Mouka špaldová hrubá 250 g
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 2 polévkové lžíce třtinového cukru Cukr třtinový
citrónová kůra (z půlky půlky citrónu) Citronová kúra čerstvá
špetka špetka soli Sůl mořská
4 4 velká jablka Jablko čerstvé 600 g
120 g 120 g cukru Cukr bílý 120 g
50 ml 50 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 50 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.