Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špaldové minimazanečky s podmáslím)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie21 429 kJ /
5 122 kcal
Bílkoviny133,46 g
– z toho živočišné bílkoviny16,46 g
– z toho rostlinné bílkoviny117,00 g
Tuky113,55 g
– nasycené60,67 g
– nenasycené44,88 g
–– mononenasycené33,87 g
–– polynenasycené11,01 g
––– omega 31,13 g
Vláknina83,20 g
Cholesterol 697 mg
Sodík 221 mg
Sůl0,07 g
Sacharidy849,89 g
– cukry357,40 g
––– laktóza11,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 ml 200 ml podmáslí Podmáslí 200 g
150 ml 150 ml vlažné vody Voda 150 ml
trochu trochu soli Sůl mořská
10 lžic 10 lžic rozpuštěného vlahého másla Máslo kravské 100 g
10 lžic 10 lžic cukru Cukr bílý 250 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
500 g 500 g hladké špaldové mouky Mouka špaldová hrubá 500 g
200 g 200 g hladké pšeničné mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
40 g 40 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 40 g
100 g 100 g rozinek (popř. sušených brusinek) Rozinky 100 g
rum Rum
vejce na potření Vejce slepičí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.