Nutriční hodnoty (Amur s lehkým jarním salátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 790 kJ / 667 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,68 g |
| Tuky | 60,38 g |
| – nasycené | 7,42 g |
| – nenasycené | 46,00 g |
| –– mononenasycené | 29,11 g |
| –– polynenasycené | 16,89 g |
| ––– omega 3 | 2,93 g |
| Vláknina | 1,33 g |
| Cholesterol | 538 mg |
| Sodík | 320 mg |
| Sůl | 0,72 g |
| Sacharidy | 11,18 g |
| – cukry | 2,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 porce 2 porce amura | Amur filet | |
| 1 lžíce 1 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| 2 2 salátová srdíčka | Srdce vepřové | |
| 6 6 ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
| 1 hrst 1 hrst listů medvědího česneku | Česnek medvědí čerstvý | |
| 2 2 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 lžíce 1 lžíce majonézy (nebo jogurtu) | Majonéza | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| šťáva z 1/2 šťáva z 1/2 limetky | Limetka čerstvá | 40 g |