Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Amur s lehkým jarním salátem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 790 kJ /
667 kcal
Bílkoviny19,04 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,68 g
Tuky60,38 g
– nasycené7,42 g
– nenasycené46,00 g
–– mononenasycené29,11 g
–– polynenasycené16,89 g
––– omega 32,93 g
Vláknina1,33 g
Cholesterol 538 mg
Sodík 320 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy11,18 g
– cukry2,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 porce 2 porce amura Amur filet
1 lžíce 1 lžíce mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
2 2 salátová srdíčka Srdce vepřové
6 6 ředkviček Ředkvička čerstvá
1 hrst 1 hrst listů medvědího česneku Česnek medvědí čerstvý
2 2 vejce natvrdo Vejce slepičí 140 g
1 lžíce 1 lžíce majonézy (nebo jogurtu) Majonéza 15 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
šťáva z 1/2 šťáva z 1/2 limetky Limetka čerstvá 40 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.