Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablíčkový dort)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie21 790 kJ /
5 208 kcal
Bílkoviny53,19 g
– z toho živočišné bílkoviny22,16 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,04 g
Tuky166,55 g
– nasycené102,04 g
– nenasycené56,69 g
–– mononenasycené49,42 g
–– polynenasycené7,26 g
––– omega 31,12 g
Vláknina37,34 g
Cholesterol 740 mg
Sodík 591 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy855,40 g
– cukry588,43 g
––– laktóza18,10 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1,5 1,5 rovné lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 18 g
125 g 125 g cukru moučky Cukr bílý 125 g
1 balíček 1 balíček vanilkového cukru Cukr vanilkový 20 g
velká špetka špetka muškátového oříšku Muškátový oříšek
kůra z 1/2 citronu Citronová kúra čerstvá
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
1 1 střední vejce Vejce slepičí 70 g
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
1 lžíce 1 lžíce vody Voda 18 ml
1 kg 1 kg jablek Jablko čerstvé 1000 g
1 balíček 1 balíček skořicového cukru Cukr skořicový 20 g
2 balení 2 balení vanilkového pudinku Puding v prášku 74 g
3/4 l 3/4 l jablečného džusu s bílým vínem (nebo jen džusu bez vína) Džus jablečný 750 ml
200 g 200 g cukru Cukr bílý 200 g
1 balení 1 balení vanilkového cukru Cukr vanilkový 20 g
400-500 ml 400-500 ml husté zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 450 ml
kakao na poprášení Kakao prášek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.